SKAI - den originale

Tidsriktig design, enkel å arbeide med og ekstremt robust er nøkkelordene. SKAI setter standarden for trendy møbler og for de store kontormøbelprosjektene. Imitasjonslær som både ser og føles naturlig ut gjør den vanskelig å skille fra naturlig lær og hud. Møbeldesignere, interiørdesignere, bil- og båtprodusenter bruker alle SKAI i sine produksjoner med stor suksess.Skai Fasion

Flammehemmende produkter
SKAI holder den ekstreme standarden som skal til for å lage et flammehemmende produkt. På den måten holder produktet standarden til nasjonale og internasjonale bestemmelser for offentlige bygg som flyplasser, sykehus og kontorbygg med mer. Dette er standarden som går under bestemmelsene NF M1, BS5852 IS-0+1+5, EN1021-1+2, DIN4102 (Part 1, B2), MVSS302, DIN53438 (Part 2) for å nevne noen.

Nanoprofile
SKAI Neptun er laget med en overflate som er laget i en høyteknologisk produksjonsprosess for å lage industriens beste møbeltrekk for innendørs og utendørs bruk. Kan benyttes med største suksess i båter og yachter siden produktet er laget for ekstreme påkjenninger fra slitasje og forvitring fra vær, vind, sol og bruk. Et resultat av dette er at SKAI Neptun med Nanoprofil har et bruksområde som er nærmest ubegrenset og en lengre levetid en tradisjonelle syntetiske materialer. Materialet er meget enkelt å gjøre rent med sin godt utviklede overflate. 

Nature Base
Det naturlige valget av syntetisk fremstilt materiale. Dette er et nytt konsept med mål om å erstatte så mange materialer med naturlige og fornybare Skai Fasionråvarer som overhodet mulig, uten at det skal gå på bekostning av holdbarhet eller kvalitet. Over 75 % av materialet i "Nature base" er erstattet med naturlige og fornybare råvarer som økologisk bomull og naturlige tøy- og stoffmyknere som er hentet fra planter. Dette gir mulighet til å produsere møbler av høy kvalitet og samtidig skape et naturvennlig produkt. "Nature base" SKAI Evida er produsert i henhold til GOTS standard 100, i tillegg til DIN EN ISO 10993-5 +10.

Laif
SKAI Laif er neste generasjons materiell for å dekke møbler. SKAI Laif har bedre egenskaper enn naturlig skinn og hud på mange områder. Med en overlegen gjennomstrømning av både fukt og luft kan man i lange perioder sitte på dette møbelstoffet uten å føle ubehag. SKAI Laif gir en følelse av velvære ved å kombinere de samme kvaliteter og ytelser som syntetisk materialer og egenskapene til det naturlige valget.

Den høye kvaliteten til Skai både i utseende og funksjon gir et produkt som strekker seg fra det tradisjonelle til den siste trend og således setter standarden for kvaliteten i markedet.

Eksempler på industrier og produkter som benytter SKAI:

  • Møbeltrekking for privatmarkedet, bedriftsmarkedet og det offentlige.
  • Trekking av treningsapparater
  • Medisinske sentre og medisinske apparat
  • Båtindustrien, båtstoler, polstring, møbeltrekk med mer..
  • Tilbehør som bagger, vesker, mindre lærprodukter, sko og sport
  • Bilindustrien, dashbord, lydisolering, setetrekk, solskjerm, kartlommer, air bag cover, med mer..
Sist redigertmandag, 10 mars 2014 17:18