Vindusfolie & Kontaktpapir

d-c-fix er kontaktpapiret med "statement" og kan benyttes til alt fra hjemmet til båten, markedsmateriell og kulisser, bokpapir og vindusfolie. Dekorér dører, vegger, bord og vaser med spennende farger og mønster. Bruk d-c-fix til å skjerme innsyn med vindusfolie, lyset slipper fortsatt igjennom men hindrer innsyn. Pynt barnerommet, soverommet eller stuen med lekre motiver med statisk folie som kleber seg til veggen uten å sette spor etter seg når det fjernes.

Dekorér kjøkken eller andre rom i hjemmet ditt med statisk folie som fester seg uten å sette merker i vegg eller flate. Bare din egen fantasi setter grenser for hvordan det skal se ut. Lag flotte barnevegger eller gjør stuen mer stilig og trendy med blomstermotiver, siluetter av gitarspillere eller hvorfor ikke pynte opp den triste bærbare datamaskinen med det samme du er i gang. Det finnes ingen grenser for hvor kreativ d-c-fix lar deg være.

Her er også noen tips med det samme du er i gang med å bli inspirert.

Ta meg til katalog

Verktøy
Hendige verktøy å ha tilgjengelig når du skal benytte deg av d-c-fix kontaktpapir er saks eller kniv, linjal eller målebånd og en nal av hard plast. Alt dette finner du i jernvarehandelen og ofte i de butikker som har kontaktpapir.

Underlag 
Underlaget du skal feste kontaktpapiret på bør være flat og fri for støv og fett. Skal kontakpapiret festes på ubehandlet tre eller sponplate bør overflaten grunnes først.

Oppmåling
For å få rette linjer benytt deg av rutenettet på baksiden av kontaktpapiret, spor formatet / objektet først på papir også kutt etter mønsteret ved hjelp av rutenettet på baksiden. Det er en fordel å kutte med ca. 4 mm overheng fra tilmålte kant, på denne måten har du noe å gå på i tilfelle feilmåling.

Feilplassert kontaktpapir
Dette er ikke noe problem med mindre du har satt folien på papir eller papp. Er det en solid overflate kan du fjerne folien og sette den på ønsket plassering. Limet på baksiden tar et par timer før det fester seg skikkelig, så du har god tid til å korrigere.

Runde kanter
Du kan selvsagt klebe folien over runde kanter, men her er det beste å benytte seg av en hårføner på svak varme. Varm opp folien forsiktig og strekk den rundt kanten. Siden folien er varmet opp slipper du folder i den runde kanten. Pass på så du ikke strekker folien for mye.

Sist redigertmandag, 22 juni 2015 11:16
Mer i denne kategorien « Akrylduk SKAI - den originale »